Cold Hand Winery

Vi havde længe kæmpet med at finde et etikettrykkeri, der kunne efterleve vores krav til en unik papirkvalitet og med et helt særligt tryk på bagsiden, hvor vores logo med den kolde hånd skulle være en slags vandmærke, der kom frem som lyset reflekterede sig i vinen.

Vi søgte både i Italien og Tyskland, inden vi - til vores egen store overraskelse – fandt ud af, at løsningen lå et kvarters kørsel væk. Nemlig hos 4Labels i Hobro. Her fremlagde vi vores ideer og ønsker, og havde en rigtig god dialog med Rene Thorsen Bonde og Tanja Daugaard. De kom begge med mange brugbare ideer og input i processen.

Løsningen er blevet helt, som vi havde håbet. Nogle helt unikke etiketter, der understreger, at produkterne er noget helt særligt. Faktisk har vi til de mousserende vine valgt at ændre flasketype, således at etiketterne kommer mere til deres ret.

Det er også en stor fordel, at 4Labels kan trykke i meget små oplag. Én af vores vine har vi fremstillet 120 flasker af. Det er der ikke mange trykkerier, der kan efterkomme, slutter Jens Skovsgaard Pedersen, indehaver Cold Hand Winery.

Certificeringer:

FSC DK C NEG


Udmærkelser:

 Unknown.pngimage.png    AA-678x595-DK.jpg


 

Vi sponsorerer:

knaekcancer2018.png    2019 klovne_80x30mm2.png

4labels logo